Vergaderruimte
boeken

OAK

OAK is DE locatie in Apeldoorn-Zuid voor koffie, lunch of een borrel. Hier vind je een optimale mix tussen werken en ontspanning. De inrichting, het assortiment en de kwaliteit van de producten bieden een moment van gezonde afleiding en het ‘even’ doorbreken van de waan van de dag. Daarnaast biedt de OAK de mogelijkheid om eens in een andere setting te vergaderen, een zakelijk overleg te hebben of andere bewoners van het FizzionParc, te ontmoeten. Ook voor overwerkmaaltijden kun je bij OAK terecht. Heb je een vraag(stuk)? Daag ons uit en mail naar fizzionparc@hutten.eu.

Openingstijden
OAK is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Assortiment
Wij hebben een ruim assortiment gezonde en verse broodjes, salades, vruchtensappen, koffie, thee, taart en nog veel meer!

Take away
OAK verzorgt de catering in de vergaderruimten van het FizzionParc, maar natuurlijk ook bij jou op locatie!

Meetings
Vergaderen kan in één van de vergaderzalen grenzend aan het restaurant. Uiteraard kan er voor een uitstekende lunch worden gezorgd.

Wifi
OAK beschikt over gratis wifi om voor of na een afspraak in een prettige sfeer te werken.

Hutten Catering1

Over Hutten Catering
“Hutten is vernieuwend en durft het anders te doen. Dat roepen we niet zomaar, daar staan en gaan we voor. We nemen houding, zo zou je het ook kunnen zeggen. We willen van buitengewone betekenis zijn voor onze opdrachtgevers en hun gasten en patiënten, voor onze samenwerkers en de samenleving van vandaag én morgen. Eten en drinken elke dag beter, gezonder en lekkerder maken. Met eerlijke producten van zelf geselecteerde lokale boeren. Door samen te werken met voedingsdeskundigen en wetenschappers. Met top chefs, die hun eigen recepturen bereiden in onze eigen keuken. Hogere voedingswaarden realiseren. Minder suikers, zout en vet. Geen schadelijke E-nummers. Geen concessies. Ons huislabel De Guijt staat voor alles waar Hutten voor staat. Daarin komt alles samen. De Guijt-producten zijn al jaren verkrijgbaar in alle 178 bedrijfsrestaurants waar Hutten actief is. Op events en publieke festivals die we mogen verzorgen. In ziekenhuizen en zorgcentra waar gezonde en lekkere voeding een zeer belangrijke rol heeft. En binnenkort ook in de retail. Dan kun je ook thuis genieten van heerlijke De Guijt-producten, alleen of samen met je vrienden of familie. En De Guijt wordt elke dag slimmer, elke dag beter. Gewoon ontzettend lekker. Bekijk het HIER!

FizzionParc 2019

Press Esc to close
Press Esc to close