Hutten Catering nieuwe cateraar in Fizzions

FizzionParc heeft in Hutten een nieuwe culinaire partner gevonden. Wil je weten waarom? Hutten onderscheidt zich met haar unieke visie op gastvrijheid en een duurzaam assortiment. Ook kun je vanaf heden genieten van Huttens huislabel De Guijt in Fizzons; deze ambitieuze productlijn zit barstensvol levenslust!

Wist je dat Hutten de enige cateraar is met een centrale ambachtelijke keuken? Hier wordt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, gekookt door gepassioneerde koks. Dat resulteert in verse en huisgemaakte gerechten die elke ochtend bij Fizzions worden geleverd.

Huttens huislabel is altijd de beste keuze binnen het assortiment. De Guijt bevat minder suikers, zouten en de betere vetten. Zorgt voor behoud van vitamines en mineralen. Een aanzienlijk beter leven voor dieren. Heldere herkomst van producten en geen schadelijke E-nummers.

Heb je vragen over banquetingservice, lunch op maat of andere zaken? Mail dan naar fizzionparc@hutten.eu. Het culinair- en gastvrijheidsteam helpt je graag verder. De banquetingmap is ook te verkrijgen via de servicedesk.

Kom kennis maken en laat je inspireren op www.hutten.eu

Share Button

FizzionParc 2019

Press Esc to close
Press Esc to close