Huis voor FlexStory op FizzionParc: de thuisplek voor iedere ondernemer!

“De sfeer spreekt me aan. Je bent er echt welkom. Leuke mensen, interessant voor mijn eigen business en netwerk. Een fantastisch concept met briljante faciliteiten die van grote toegevoegde waarde zijn voor elke ZZP | Ondernemer!”, stelt een huurder van Huis voor Flexstory. Een nieuw initiatief op FizzionParc in Apeldoorn van twee lokale ondernemers: Factstory en Huis voor Ondernemers.

Hun filosofie: samen ondernemen. Verder kijken dan de eigen ambitie. Onderzoeken hoe ze met hun achtergrond ondernemers verder kunnen helpen, faciliteren en ondernemerschap kunnen stimuleren. Zelf huurders van het eerste uur in Oak Building, zorgde een snelle groei in opdrachten bij zowel Factstory als Huis voor Ondernemers voor teamuitbreiding. Daarmee ontstond de behoefte aan grotere kantoorruimte. Puur een grotere ruimte huren past niet in de ondernemersfilosofie van deze buren. Pim Mulder, een van de initiatiefnemers, zegt hierover :”Wij zien een veranderende markt in werken en zakendoen. Meer samen optrekken en samen initiatieven ontwikkelen. Vandaar Huis voor Flexstory, vanuit de samenwerking tussen Huis voor Ondernemers, Factstory en onze FizzionParc partner Merin.”. Het resultaat is een inspirerende flexwerkruimte met flexibel te huren werkplekken op een goed bereikbare locatie (A1 / A50) met veel gratis faciliteiten die elke ondernemer nodig heeft om succesvol te zijn.

“Ik wilde niet langer thuis werken met de afleiding van het gezin of mijn klanten ontmoeten in een rumoerig wegrestaurant. Huis voor Flexstory is wat mij betreft mijn nieuwe thuisplek!”, zegt een huurder. Het biedt een prachtige locatie waar je jonge, enthousiaste medeondernemers kan ontmoeten. Een plek die flexibel te huren is, die goed bereikbaar is, waar de receptioniste je klanten ontvangt, waar voldoende parkeergelegenheid is en waar een zakelijke lunch geen probleem is. Dit vanaf slechts € 50,- per maand! Kijk op www.flexplekinapeldoorn.nl voor de mogelijkheden of bel voor een afspraak 055 – 2070307.

Share Button

FizzionParc 2019

Press Esc to close
Press Esc to close