Vergaderruimte
boeken
Sequoia Building
Sequoia Building

Sequoia Building

Sequoia Building is gebouwd in de jaren '80 van de vorige eeuw en heeft een totale metamorfose ondergaan. Sequoia Building is volledig gestript en op een hoog duurzaamheidsniveau gebracht door het aanbrengen van de allernieuwste installaties waaronder een warmte- koude opslag. De metamorfose heeft ervoor gezorgd dat 50% van het gebouw al was verhuurd nog voordat de werkzaamheden waren gestart. Door selectieve ingrepen van het architectenbureau INBO is het pand flexibel in te richten voor bedrijven die hoge kwaliteit eisen, elke m² goed willen benutten en energiezuinigheid hoog op de agenda hebben staan. Het gebouw heeft energie label A.

Impressies
Impressies

Impressies

"Sequoia Building heeft een frisse en prominente uitstraling gekregen door een vernieuwde gevel. De architect was met diverse ingrepen in staat om ruimte en daglicht in de centrale hal naar binnen te brengen. Door hergebruik van het gebouw, de keuze van de materialen, de aanpasbaarheid, flexibiliteit en het energiezuinige en hoogwaardige installatieconcept is het een duurzame huisvesting geworden. Sequoia Building wordt met plezier bewoond door Saab en KANA. De Adviseurs is installatietechnisch en bouwfysisch adviseur van het project en zal graag als trotse huurder een rondleiding geven aan geinteresseerden". Ad Paul - De Adviseurs

Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op de begane grond van het gebouw is een trendy vergaderzaal. Deze behoort tot de algemene ruimte en is dus vrij te gebruiken door alle huurders. Ook kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van de kleurrijke vergaderzalen in buurgebouw Oak Building. In Oak Building kun je tevens terecht voor het reserveren van een wasbeurt van je auto of voor een van de andere services. Voor een lekkere, gezonde lunch neem je vanzelfsprekend plaats in Fizzions!

Plattegrond
Plattegrond

Plattegrond

Representatief, energiezuinig en duurzaam

Service
Service

Service

Bij de hoofdingang van Oak Building vind je de Servicedesk van het Fizzionparc. Hier kun je op alle werkdagen terecht met vragen. Ook handelen we vanuit daar de post voor je af en ontvangen we bezoekers. We voorzien je graag van informatie en we horen het tevens graag wanneer jij een goed idee hebt met toegevoegde waarde voor het Fizzionparc! Kijk in het hoofdmenu bij Services voor een overzicht van onze diensten.

Aanvragen
Aanvragen

Aanvragen

Naam

Email

Telefoon

FizzionParc 2019

Press Esc to close
Press Esc to close