Vergaderruimte
boeken
Oak building
Oak building

Oak building

Vanaf mei hebben circa 60 ondernemers hun intrek genomen in het gebouw waardoor we mogen spreken van een levendig bedrijfsverzamelgebouw met veel energie en ambitie! Ondernemen in Oak Building is leuk, motiverend en interactief. Het succes van Oak Building uit zich niet alleen in een groeiend aantal ondernemers, maar ook in de toenemende onderlinge samenwerkingen. Het ondernemersklimaat in het gebouw stimuleert ook ons, als gebouweigenaar, om snel in te spelen op tekenen uit de markt.

Impressies
Impressies

Impressies

Kleine bedrijven zijn niet zeker van de expansie maar wel vol ambitie om door te groeien. OAK Building voorziet in deze flexibiliteit en samen met de mogelijkheid om met andere gebruikers samen te werken is OAK Building ook bij uitstek geschikt voor kleine bedrijven in deze tijd. Werken in OAK Building staat voor flexibel en duidelijk: een all inclusive pakket met flexibele voorwaarden. Er is plaats voor de kleine zelfstandige, maar ook voor grote partijen. Er zijn units vanaf 27m2 beschikbaar.

Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Oak Building is representatief en kleurrijk. Er zijn vergaderzalen met interactieve televisies voor het houden van besprekingen, workshops en/of presentaties. Bij de receptie ontvangen we bezoekers en zorgen we voor de postafhandeling. In de coffee corners kun je terecht voor een pauze, een goed gesprek of om nog even te kijken naar een actuele wedstrijd... In het restaurant, Oak, wordt smiddags een uitgebreide lunch geserveerd. Ook kunnen er overwerkmaaltijden worden besteld en verzorgen zij graag de catering van uw bijeenkomst, vergadering of borrel.

Plattegrond
Plattegrond

Plattegrond

In Oak Building huur je al een kantoorruimte vanaf 20m2. Het gebouw is verdeeld in 2 vleugels met aan weerszijden van de gang verschillende ruimten. Op noordzijde bevinden zich ruimten vanaf 25m2 en op zuidzijde bevinden zich ruimten vanaf 20m2. Wil je een extra kamer? Dan demonteren we eenvoudig een tussenwand en verdubbeld je werkruimte!

Service
Service

Service

Bij de hoofdingang van Oak Building vind je de Servicedesk van het Fizzionparc. Hier kun je op alle werkdagen terecht met vragen. Ook handelen we vanuit daar de post voor je af en ontvangen we bezoekers. We voorzien je graag van informatie en we horen het tevens graag wanneer jij een goed idee hebt met toegevoegde waarde voor het Fizzionparc! Kijk in het hoofdmenu bij Services voor een overzicht van onze diensten.

Aanvragen
Aanvragen

Aanvragen

Naam

Email

Telefoon

Oak Building

FizzionParc 2019

Press Esc to close
Press Esc to close